Selectati editia dorita

Fantoma miresei din Padurea Radovan ii baga in sperieti si astazi pe localnici

Din 09 Mai 2011 0 comentarii Vizualizari: 2806
Fantoma miresei din Padurea Radovan ii baga in sperieti si astazi pe localnici
Galerie imagini (1 imagine)

Fiecare zona are legendele si intamplarile ei, iar Romania nu face nici pe departe nota discordanta. De la celebrul Dracula, la "simple" fantome care bantuie cate un loc mai mult sau mai putin parasit, parerile romanilor au fost dintotdeauna impartite atunci cand a venit vorba despre o intamplare iesita din comun.

 

Acesta este si cazul locuitorilor din apropierea Padurii Radovan, unde unii sunt convinsi si astazi ca rataceste sufletul unei tinere. In urma cu mai bine de 50 de ani, o tanara din Moldova a ajuns la Radovan in cautarea unui trai mai bun. Dupa cateva luni in care totul parea ca merge bine, lucrurile s-au schimbat. Baietii din sat nu se dadeau batuti, iar barbatul care o angajase incepuse sa ii faca si el ochi dulci. Dupa ce l-a refuzat de cateva ori, barbatul n-a mai asteptat si a batjocorit-o, lasand-o insarcinata.


Ileana nu a putut trece peste oribila experienta si peste faptul ca urma sa aduca pe lume un copil nedorit. Intr-o dimineata, isi amintesc satenii, unul dintre tineri a gasit-o pe fata spanzurata de o creanga in Padurea Radovan.

Sursa: Antena3

 Comentarii Adauga un comentariu

 


 

 

 

Inscriere Newsletter

* Adresa de mail:
*  Liste: