Selectati editia dorita

Cum sa te machiezi in 10 minute

Din 26 Martie 2012 0 comentarii Vizualizari: 932
Cum sa te machiezi in 10 minute
Galerie imagini (1 imagine)

# Aplica pe pielea curata o crema cu protectie solara. Mergi la birou, nu la plaja, de acord, dar este bine sa te obisnuiesti sa folosesti crema cu protectie solara tot timpul, chiar si cand ploua. Cel mai comod este sa folosesti o crema hidratanta nuantatoare cu SPF. Ai 3 in 1: protectie solara, hidratare si fond de ten! Daca ai tenul foarte uscat, aplica totusi inainte o crema hidratanta. Daca ai tenul gras, clateste fata cu apa calda, sterge prin tamponare usoara si aplica crema SPF.

 

# Acum e randul corectorului pentru cearcane sau cosuri. Se aplica prin tapotare usoara, nu prin masaj puternic.
# Daca tenul are probleme si ai neaparat nevoie de fond de ten, aplica-l pe fata si pe gat. Asigura-te ca e intins uniform si nu este vizibila o „linie de demarcatie” intre maxilar si gat.
# Urmeaza blush-ul  pe pometi, fard de pleoape, mascara. Daca doresti un machiaj basic,  foloseste un liner pentru pleoapa superioara si cea inferioara. Mascaraua se aplica de la radacini spre varfuri. Nu incarca  genele, vor arata foarte nenaturale.

# La sfarsit... buzele. Aplica un balsam de buze apoi gloss. Daca machiajul ochilor este foarte discret si doresti o accentuare  a buzelor, foloseste un ruj in ton cu tinuta.
# Fixeaza machiajul cu un praf de pudra sau un „puf” de apa termala.

 

Sursa: Click

  

Comentarii Adauga un comentariu

 


   

   

   

   

  Inscriere Newsletter

  * Adresa de mail:
  *  Liste: